Kurs

EN DAG ELLER TO MED SELVOMSOR m/ Runa Helmersen


Søndag 24. september og søndag 19. november 2023

 

Trenger du et pusterom med påfyll til kropp og sinn?

Denne dagen inneholder fokus på pust og nærvær, avspenning og lette bevegelser som fremmer sirkulasjon og kroppsbevissthet. Ha på deg behagelig tøy og ta evt med deg egen yoga-matte.

Etter en stille åpning med nærværs-trening, blir det et lite foredrag om sammenhengen kropp-sinn-bevissthet. Deretter en kort presentasjons-runde av deltagerne før vi går i gang med ulike øvelser som fremmer trygghet, ro og tilstedeværelse. Ingen forkunnskaper nødvendig, kun en åpenhet i hjertet så vi i fellesskap kan lage et trygt rom å være i.

Lunsj kan kjøpes på stedet eller nytes som medbragt.

Velkommen!

 

Tid: Kl. 12-17.

Pris: Kr. 800,-

Påmeldingfrist: 17. september og 12. november.

Obs: Kursene er frittstående. Du kan velge om du vil være med på ett eller begge kursene.

                   Yogakurs 


Yogakurs i høst. Vi starter i uke 35. Torsdager 18.30, yoga for alle. Her får du bevegelighet, pust, styrke og tilstedeværelse. Dynamiske og alsidige yogasekvenser med øvelser for hele kroppenJeg tror at du som er mann og litt nysgjerrig på mer en foran og bak på kroppen din, vil ha mer glede av yoga en du kan forestille deg, kom å prøv. Prøvetime er gratis.. Torsdager kl 20.00 Pust og oppmerksomhetspraksis. En øvelse i bevissthet og tilstedeværelse, et godt pusterom i hverdagen.( 8 kvelder koster 800kr)

Fredager morgenyoga 09.00, vi har holdt på i mange år og er en fin gruppe med plass til mye, vi har også plass til flere. Her utforsker vi yoga i flyt. En deilig forsmak på helg.

Yogakursene varer i 13 uker og koster 2900kr, dropp in er mulig ved ledige plasser til 250kr pr gang

Øktene tar utgangspunkt i Hatha yoga tradisjonen, med asanas (fysiske øvelser), pranayama (pusteøvelser) og sawanasana (avspening). altid formes av de som deltar i yogasirkelen.

Yoga er en investering i egen helse:


Jeg inviterer menn til å prøve yoga, Fint meg grupper a begge kjønn.


             Yorba på fredager


Yorba er samisk og betyr sirkel og en måte å bevege seg på uten fast form og utenfor faste mønster. Det handler om å lære av naturen og få naturlighet inn i våre livsmønstre

Å jordes i føttene og la resten av kroppen bevege seg med utspring fra solide røtter. Vi får kontakt med pusten i alle deler av kroppen og slippe til bevegelse overalt.

Yorba en frigjørende bevegeslesform, det er livet som danser igjennom deg. Du blir kjent med din helt unike bevegelsesform. Jeg lover deg frihetsfølelse i egen kropp, glede, økt bevegelighet og livsstyrke. Du finner både dybder og lekenhet i eget liv, det handle om ditt utrykk i ditt
tempo. Yorba er en form for utfoldelse og pust i hverdagen som gir energifly ogt tåleevne i livet
Vibeke Vigeland har startet denne bevegelsen, hun har vært min lærer og jeg glBli kjent med Yorba kurs a 5 uker fra 1 sept, kl 10.30 koster 1100kr, medlemspris for NaKuHelInnlandet er 800kr, drop in 250kr eder meg til å dele videre med dere.


Be gjerne om egne opplegg med yorba yoga,dans, pust, tromme og gong


Jeg er levende natur - Jeg lytter til kroppen min med respekt og varsomet. Når jeg beveger meg i naturen lærer jeg mer om å være natur. Jeg er alt, alt er meg.
Gong og lydsermonier.


Gong og lydmeditasjoner. Søndag 24.10 kl 16.00 kan du delta på en deilig reise i lyd. Gong er et gammelt instrument som er fylt av klang og vidrerasjoner som beveger energi, du ligger på matte og opplever lyden på din egen måte. Jeg vil også bruke tromme, syngeboller og stemme i dette lydbadet. Det koster 200kr å delta og varer ca en time. Hjertelig velkommen.

I høst blir det samlinger som handler om Narurlig livsførsel. Stemningsfulle opplevels. Vi møter det intuitive, impulsive og følsomme. Kontakt med en større helhet, hverandre og alt rundt oss. Er det klarvær benytter vi bålplassen ved tjernet eller uteplattingen, kveldsstemning under stjernene og månelyset. Lydmeditasjoner er en god måte å møte mørketiden på, følg med på sosiale medier for datoer som dukker opp underveis

Her er det velkomment å utforske sasene og kroppsbevissthet på vei ut i et større perspektiv rundt eget liv Gi slipp for å ta imot.